Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Acasă » Arhiva intrărilor

România, în palmaresul festivalului de la Karlovy Vary

România, în palmaresul festivalului de la Karlovy Vary

Actrița Voica Oltean (17 ani), interpretă în filmul românesc Breaking News, a obținut Mențiunea specială a Juriului la Festivalul de Film de la Karlovy Vary pentru cel mai bun debut. Filmul Breaking News, regizat de Iulia Rugină, cu Andi Vasluianu în rolul unui jurnalist de televiziune - Alex - care supraviețuiește unei explozii într-o uzină, a concurat în principala secțiune competițională a festivalului.

09-07-2017

Cronicile din Narnia 4, confirmat

Cronicile din Narnia 4, confirmat

Al patrulea film din seria Cronicile din Narnia, a fost confirmat, anunţă Deadline.com. Compania Sony a emis un comunicat în care menţionează că filmările vor începe în luna noiembrie. Pelicula are deja la cârmă un nume cu rezonanţă în breasla profesioniştilor de la Hollywood, cel al lui Joe Johnston, care a regizat şi Captain America: The First Avenger. Producţia – desemnată să înceapă o nouă trilogie – îi mai are în echipă pe scenograful lui Gravity (Andy Nicholson), pe designerul de costume al lui The Revenant (Jacqueline West) şi pe compozitorul coloanei sonore din Skyfall (premiatul cu Oscar Thomas Newman).

05-07-2017

Ce spune Patty Jenkins despre Wonder Woman 2

Ce spune Patty Jenkins despre Wonder Woman 2

După succesul avut de Wonder Woman, era de aşteptat ca Warner Bros. să apeleze din nou la cineasta Patty Jenkins pentru sequel-ul filmului. Ea a povestit, într-o discuţie cu publicul avută în cadrul Women in Film (parte a evenimentului unui ONG american ce susţine drepturile femeilor), că a primit oferta studioului, dar şi-a luat ceva timp pentru a se gândi dacă va accepta revenirea.

02-07-2017

NBC anulează serialul Emerald City

NBC anulează serialul Emerald City

NBC nu va mai păşi pe cărarea cu cărămizi galbene. După numai un singur sezon, Emerald City a fost anulat, anunţă Entertainment Weekly. Abordarea contemporană a poveştii Vrăjitorului din Oz a avut dificultăţi în a-şi găsi un public adecvat, scrie publicatia, fiind lansată în ianuarie în faţa unui public de 4,5 milioane de spectatori, din care şi-a pierdut însă jumătate până la final.

08-05-2017

Fiica lui Michael Jackson va debuta pe marele ecran

Fiica lui Michael Jackson va debuta pe marele ecran

Fiica legendarului star pop Michael Jackson, Paris, îşi va face debutul pe marele ecran, scrie Variety.com. Tânăra de 19 ani a fost distribuită într-un film al companiei Amazon, o combinaţie de thriller şi comedie, în regia lui Nash Edgerton.

07-05-2017

Sunt confirmate Fast and Furious 9 şi 10

Sunt confirmate Fast and Furious 9 şi 10

Furios şi Iute 8 a intrat vineri în cinematografele noastre în regim de premieră. Celebra serie de filme merge mai departe, Fast and Furious venind cu încă două filme, F&F 9 şi 10, acestea aducând principalele staruri la pachet, Vin Diesel şi Dwayne Johnson. Ştirea vine în contextul în care Fast and Furious 8 a depăşit recordul celui mai bun prim weekend la box office, dovedind că seria încă aduce un interes excepţional pentru publicul cinefil.

23-04-2017
1 2 3 ... 19 20 »