Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Acasă » 2016 » August » 1 » Din nou împreună pe marele ecran
11:47 AM
Din nou împreună pe marele ecran

Echipa romantică „de vis” a anilor ’90, Meg Ryan şi Tom Hanks, revin pe marele ecran într-o dramă de război ce va fi regizată chiar de acriţă, anunţă Deadline.com. La debutul regizoral, aceasta l-a cooptat în echipă pe fostul partener din Sleepless in Seattle (1993) ultimul film în care cei doi au jucat împreună (iar lista colaborărilor este ofertantă – de la Joe Versus the Volcană la You’ve Got Mail).

Filmul ales de Meg Ryan pentru a-şi arăta şi abilităţile regizorale este Ithaca, ce a avut la bază romanul lui William Saroyan, the Human Comedy (inspirat din Odiseea lui Homer).

Acţiunea este plasată într-un mic oraş califonian, în 1942, în timpul Cel De-al Doilea Război Mondial. În centrul acţiunii se află Homer Macauley (Alex Neustaedter), cel mai rapid mesager pe bicicletă al locului. Când fratele său mai mare (chiar fiul lui Meg Ryan, Jack Quaid), pleacă la război, Homer rămâne să aibă grijă de mama lor văduvă, de sora mai mare şi fratele de numai 4 ani. Principala sa responsabilitate este aceea de a aduce speranţă comunităţii în vremuri de restrişte.

Meg Ryan va juca rolul mamei lui Homer, în vreme ce Hanks - pentru care regizoarea a avut numai cuvinte de laudă - va avea o apariţie scurtă. „Este nemaipomenit de drăguţ. Chiar nu era obligat să accepte acest rol”, a spus ea celor de la Entertainment Weekly. „După filmările cu el a strâns echipajul şi a spus ‘Ok, veniţi cu toţii aici. Ascultaţi, ştiu că am ajuns să ne cunoaştem cu toţii destul de bine în decursul acestor 10 ore, aşa că vreau să vă mulţumesc că aţi depus acest efort pentru prietena mea, Meg’”.

Trailer Ithaca (2015)

Vizualizări: 194 | Adăugat de: efilme | Tag-uri: Meg Ryan, Ithaca, Sleepless in Seattle, Tom Hanks | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: