Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Acasă » 2016 » Iulie » 23 » Shrek 5 va fi lansat în 2019
1:23 PM
Shrek 5 va fi lansat în 2019

Achiziţia DreamWorks de către NBC Universal, petrecută la începutul acestui an, a însemnat şi transferul de proprietate a unor francize de succes precum Kung Fu Panda, How to Train Your Dragon sau Shrek. Popularului căpcăun verde i s-a anunţat deja revenirea, însă cei de la TheHollywoodReporter.com au aflat şi o parte din orarul lansărilor pe care Universal l-a rezervat viitoarelor animaţii DreamWorks.

Se va începe cu două producţii pe an, pentru 2019 fiind programate Shrek 5 şi un proiect nou, Shadows. Strategia companiei merge aşadar, atât pe idei originale (s-au anunţat Trolls, Boss Baby, Shadows) , cât şi pe continuări ale francizelor de succes (The Croods 2, How to Train Your Dragon 3, Shrek 5).

Deşi este prea devreme pentru a şti ce ne-ar putea rezerva Shrek 5, este posibil ca filmul să ne reintroducă în universul seriei atât pentru a ne bucura încă o dată de îndrăgitele personaje ale acesteia, cât şi pentru a pava calea spre un spin-off în care unul dintre aceştia (poate Fiona sau unul dintre copii) vor porni într-o aventură de sine stătătoare.

Vizualizări: 209 | Adăugat de: efilme | Tag-uri: Dreamworks, Shrek 5, NBC Universal, Shrek | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: