The Christmas miracle of Jonathan Toomey (2007)

Mutarea la țară, după moartea soțului ei, a văduvei Susan McDowell (Richardson) împreună cu fiul răpus de durere Thomas (Luke Ward-Wilkinson), ar trebui să reprezinte pentru cei doi, un nou început. Atunci când setul din figurine din lemn scluptat, reprezentând scena Nașterii Domnului pe care tatăl lui Thomas i le-a dăruit, sunt pierdute, Susan solicită ajutorul, unui sculptor local, Jonathan Toomey (Berenger), pentru a recrea scena.

Viața lui Toomey a fost distrusă de moartea accidentală a soției și copilului său cu câțiva ani mai înainte, iar de atunci el sa retras din comunitate. De-a lungul lunilor următoare, după ce lui Thomas îi este este permis sa intre în atelierul lui Jonathan, relația dintre cei doi se dezvoltă într-una reciproc-benefică, deoarece ambii învață să se obișnuiască cu pierderile suferite, și în cele din urmă reușesc să lase trecutul în urmă.


The Christmas miracle of Jonathan Toomey (2007) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


The Christmas miracle of Jonathan Toomey (2007) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Tag-uri: filme englezesti, filme 2007, filme familie, Aran Bell, Susan Wojciechowski, Tom Berenger, Sarah Wildor, Bill Clark, Thomas Briggs, filme europene
782
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: