Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Blair witch (2016)

James Donahue găseşte o casetă video în care apare o presupusă imagine a surorii Heather care a dispărut în urmă cu 20 de ani în pădurea din apropiere de Burkittsville în timp ce investiga legenda Vrăjitoarei din Blair. Fiind convins de faptul că aceasta este încă în viaţă, James se îndreaptă spre locul cu pricina, insoţit fiind de prietenii Peter Jones, Ashley Bennett şi de studenta la cinematografie, Lisa Arlington, ce vrea să filmeze întreaga căutare pe care s-o transforme într-un documentar.

Localnicii Talia şi Lane, care au încărcat filmările de pe o casetă video găsită anterior, se alătură grupului. După ce stabilesc tabăra pentru a petrece noaptea, Lane şi Talia discută despre dispariţia echipei de filmare a lui Heather, dar şi despre alte întâmplări misterioase care au avut loc în regiune, toate acestea presupunându-se a fi cauzate de vrăjitoare. Când aud zgomote venind din pădure în timpul nopţii şi dormind apoi până spre amiază, grupul descoperă anumite figurine din lemn ce atârnă în copacii din jurul taberei lor.

Lisa observă apoi nişte sfori în rucsacul lui Lane şi atât el cât şi Talia sunt alungaţi după ce recunosc faptul că ei au creat scena respectivă. După câteva ore de mers, cei patru ajung înapoi la locul unde au avut tabăra din cauza defectării GPS-ului. Lisa încearcă apoi să se orienteze cu ajutorul unei drone, dar şi aceasta se defectează şi se izbeşte de copaci. Ashley se îmbolnăveşte din cauza unei răni la picor suferită în ziua precedentă şi obligă grupul să se oprească din nou. Peter se duce să caute lemne de foc, dar este urmărit de o entitate necunoscută care-l răneşte grav.

Blair witch (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Blair witch (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


Blair witch (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.

Categorie: Filme de groaza | Vazut de : 898 persoane
Tag-uri: Callie Hernandez, filme horror, James Allen McCune, filme 2016, filme thriller, adam wingard
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: