Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Devil (2010)

Într-o zi aparent obişnuită, într-o clădire de birouri cu multe etaje, un grup de cinci persoane care s-au întâlnit absolut întâmplător şi care nu se cunosc între ele rămân blocate într-un ascensor al groazei. Două femei şi trei bărbaţi sunt prinşi ca într-o capcană între pereţii înguşti ai unui lift, oprit între etaje din cauza unei pene de curent, sub privirile neputincioase ale agenţilor de securitate.

Printre nefericiţii captivi se afla şi Bowden, un detectiv criminalist care s-a luptat în trecut cu demonii alcoolului şi care nu ştie că se confruntă cu forţe supranaturale mai presus de capacitatea lui de înţelegere. Ori de câte ori se stinge lumina în interiorul ascensorului, se aud zgomote suspecte, ţipete şi vaiete, iar unul dintre cei cinci prizonieri este rănit în moduri care mai de care mai bizare.

Nu trece multă vreme până când oamenii din lift înţeleg că unul dintre ei este Diavolul şi că trebuie să identifice inamicul înainte de a fi prea târziu, luptând cu îndârjire pentru a supravieţui acestei bătălii cu forţele răului.

Devil (2010) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Devil (2010) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


Devil (2010) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.

Categorie: Filme de groaza | Vazut de : 705 persoane
Tag-uri: filme 2010, Caroline Dhavernas, filme horror, john erick dowdle, filme mister, filme thriller, Brian Nelson, Bokeem Woodbine, Chris Messina
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: