Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Don't breathe (2016)

Hotărâtă să fugă de la mama sa denaturată și să-și salveze sora mai mică de la existența fără nicio perspectivă care pare inevitabilă pentru amândouă, Rocky (Jane Levy) va face orice pentru a reuși. Ea și prietenii săi Alex (Dylan Minnette) și Money (Daniel Zovatto) au dat o serie de spargeri planificate minuțios pentru a strânge suficienți bani ca să plece din cumplitul oraș natal Detroit.

Oricum, infracțiunile lor mărunte erau o recompensă insuficientă, astfel că în momentul în care cei trei află că un orb (Stephen Lang) care trăiește într-o casă dintr-un cartier abandonat are o mică avere ascunsă în casă, au decis să dea lovitura finală și cea mai mare. Dar planul lor devine periculos în momentul în care victima vizată de ei se dovedește a fi mai înfiorătoare decât au anticipat vreodată.

În timp ce-i pândește continuu prin casa sa puternic fortificată, ei descoperă cu oroare că omul are mai mult decât bani ascunși acolo. Șocant și captivant, thrillerul lui Alvarez, deosebit, uimitor din punct de vedere vizual, menține un ritm frenetic până în ultimul minut șocant.Un grup de prieteni pătrunde în casa unui bărbat orb foarte bogat, crezând că au găsit victima ideală dar s-au înșelat.

Don't breathe (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Don't breathe (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


Don't breathe (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.

Categorie: Filme de groaza | Vazut de : 1140 persoane
Tag-uri: filme horror, filme thriller, Jane Levy, Stephen Lang, filme 2016, Fede Alvarez
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: