Friend request (2016)

Laura (Alycia Debnam-Carey) este una dintre cele mai populare studente de la liceul la care învaţă ea şi se bucură de o viaţă socială activă, având o mulţime de prieteni, atât virtuali cât şi reali, dar şi mulţi membri în familie. Pe reţelele de socializare este foarte activă şi a strâns peste 800 de prieteni, în special, pe Facebook. Într-o bună zi, Laura primeşte o cerere de prietenie din partea Marinei (Liesl Ahlers), o fată pe care abia dac-o ştie.

Cu toate acestea, fiind o fire prietenoasă, ea acceptă cererea de prietenie a Marinei şi încropeşte o prietenie cu fata singuratică. Laura este prima prietenă de pe Facebook a Marinei, iar profilul ei este „presărat” cu o mulţime de imagini bizare şi chiar înspăimântătoare. Din cauza comportamentului tot mai posesiv al Marinei, Laura începe să se simtă agasată. Totuşi, când Laura publică o poză cu ea la petrecerea de ziua ei la care Marina nu a fost invitată, aceasta din urmă se înfurie şi o ceartă în campus.

Înainte de-a fi luată de agenţii de securitate, Marina jură că se va răzbuna pe Laura. Aceasta hotărăşte că s-a ajuns prea departe şi o scoate pe Marina din lista de prieteni. În acea noapte, Marina se înregistrează cu camera web în timp ce se sinucide, iar filmarea este încărcată în mod automat pe reţelele sociale. Curând, Laura descoperă că este bântuită de spiritul răzbunător al Marinei care promite să o lase şi pe ea „singură” ucigându-i toţi prietenii şi oamenii dragi ei, rând pe rând.

Friend request (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.

Categorie: Filme de groaza | Adăugat de: efilme (09-09-2016)
Vizualizări: 1251 | Tag-uri: Alycia Debnam Carey, filme horror, filme thriller, filme noi, William Moseley, Connor Paolo, filme 2016, Simon Verhoeven | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *:


Powered by uCoz © 2017