Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Insidious (2010)

Soții Josh și Renai se mută împreună cu cei trei copii ai lor într-o frumoasă casă veche în stil victorian, însă, înainte de a avea timp să își despacheteze toate obiectele de uz casnic, evenimente bizare încep să se petreacă în jurul lor. Fiul lor, Dalton, își propune să exploreze podul locuinței, dar se prăbușește de pe scară și se lovește la cap, iar în dimineața următoare intră într-o stare vecină cu coma, din care medicii de la spital nu sunt capabili să îl mai trezească.

Renai și o asistentă medicală îl îngrijesc cu devotament pe copilul care nu răspunde la niciun fel de stimul exterior, iar mama își dă seama că în casa lor se petrec fenomene paranormale și că un spirit malefic încearcă să preia controlul asupra corpului lui Dalton. Întrucât doctorii nu le sunt de niciun ajutor, părinții disperați apelează la experți în spiritism și la oameni de știință preocupați de astfel de întâmplări pe care logica nu le poate explica, aflând că nu casa este bântuită de fantome, ci băiatul aflat în stare de letargie atrage ca un magnet forțele malefice, mintea lui fiind prizonieră într-un tărâm îndepărtat denumit The Further.

Insidious (2010) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Insidious (2010) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme de groaza | Vazut de : 3752 persoane
Tag-uri: filme 2010, filme horror, filme noi, fantezie, filme fantastice, Thriller, patrick wilson, rose byrne, Horror, barbara hershey
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: