Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Lights out (2016)

Într-un depozit de manechine, Esther (Lotta Losten) vede silueta unei femei cu degete monstruos de lungi atunci când stinge lumina, însă aceasta dispare atunci când o aprinde. Ea îl avertizează pe proprietarul depozitului, Paul (Billy Burke), şi apoi pleacă. Paul este mai târziu atras în întuneric şi este ucis într-un mod îngrozitor. Fiica vitregă a lui Paul, Rebecca (Teresa Palmer), locuieşte singură într-un apartament departe de mama ei, Sophie (Maria Bello), şi de fratele vireg, Martin (Gabriel Bateman).

Sophie suferă de o boală mintală și o depresie care a reapărut și o face să discute cu un „prieten” imaginar. Când Martin observă apariția în preajma mamei sale, frica lui îi cauzează insomnii. Rebecca hotărăște să-l ia pe Martin la ea în apartament pentru a-l proteja, însă în acea noapte ea este trezită de zgârieturile siluetei respective care aproape că o atacă, însă Rebecca reușește să aprindă lumina și silueta dispare. În dimineața următoare Rebecca descoperă că femeia a zgâriat pe jos și a scris numele „Diana”.

Ea își amintește în acele momente propriile experiențe pe care le-a avut cu o Diana din copilărie, aceasta reprezentând motivul pentru care a plecat atunci când tatăl ei le-a abandonat. În acea noapte, Sophie vrea să vadă un film cu Martin, însă își „include” în ecuație și prietenul imaginar, ceea ce îl înspăimântă pe Martin. Ea îi spune o poveste despre Diana, o prietenă pe care a avut-o atunci când se afla în spitalul de boli mintale pentru a-și trata depresia. Diana avea o boală neobișnuită care îi făcea pielea sensibilă la lumină.

Lights out (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Lights out (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme de groaza | Vazut de : 576 persoane
Tag-uri: filme horror, David F. Sandberg, Gabriel Bateman, filme thriller, filme noi, Teresa Palmer, filme 2016, Maria Bello
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: