Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Los ojos de Julia (2010)

Filmul începe cu moartea unei femei oarbe pe nume Sara ce pare să fie chinuită de un străin nevăzut. Îndreptându-se spre beci pentru a se sinucide, ea îl blesteamă pe cel ce o chinuie şi refuză să-i ofere satisfacţia de-a o vedea atârnând în ştreang; dar atunci când încearcă să îşi dea jos ştreangul de la gât, scăunelul de sub picioarele ei este îndepărtat, lăsând-o atârnând în ştreang şi, în cele din urmă, murind.

La kilometri depărtare, sora ei geamănă, Julia, are o criză pe când se afla la serviciu, simţind că s-a întâmplat ceva îngrozitor cu sora ei. Când ajunge acasă la Sara, Julia şi soţul ei, Isaac, o găsesc spânzurată. Poliţia nu suspectează pe nimeni şi decide că Sara suferea de depresie pentru că şi-a pierdut vederea din cauza unei boli la ochi, care începe s-o afecteze, de asemenea, şi pe Julia, astfel că s-a sinucis.

Totuşi, Julia nu este convinsă de această teorie şi ea crede că s-a mai aflat cineva în casă în momentul morţii surorii ei deoarece a găsit o melodie în casetofon pe care, aparent, Sara o ura. Când simte o mână pe umărul ei care nu era a lui Isaac în timp ce punea flori la mormântul Sarei, Julia devine paranoică în legătură cu „omul invizibil” care a avut un rol în moartea lui Sara se află acum în apropiere.

După ce vorbeşte cu vecina oarbă a lui Sara, Soledad, Julia vizitează Centrul Pentru Pevăzători Baumann pentru a afla mai multe despre viaţa Sarei înainte de-a muri. Ea întră într-un vestiar şi aude un grup de femei care discutau despre sora ei, aflând astfel că Sara avea un iubit alături de care a petrecut weekend-ul într-un hotel.

Los ojos de Julia (2010) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.

Categorie: Filme de groaza | Vazut de : 677 persoane
Tag-uri: Los ojos de Julia (2010) online, Belén Rueda, lluís homar, Los ojos de Julia (2010) subtitrat
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: