Poltergeist (2015) - Filme de groaza - Filme Noi HD - Filme online 2017 | Filme online 2016
Poltergeist (2015)

Eric (Sam Rockwell) şi Amy Bowen (Rosemarie DeWitt) vor să cumpere o casă nouă în care să se mute alături de cei trei copii ai lor: Kendra este fiica cea mare, Griffin este băiatul şi Madison fata mai mică. Eric a fost recent concediat, dar chiar şi aşa li se prezintă o casă care a fost scoasă recent pe piaţă şi care se încadrează de minune în bugetul lor, astfel că o cumpără şi se mută curând în noua casă mai spaţioasă.

În prima noapte, ei aud nişte sunete ciudate care provin din pereţi, iar Griffin descoperă o cutie cu păpuşi clovn care au fost lăsate la casă. În mijlocul nopţii, luminile şi dispozitivele electronice încep să se oprească şi pornească singure, iar o forţă nevăzută pare să se mişte prin casă. Griffin se trezeşte în miez de noapte şi coboară de la etaj unde o vede pe Maddy vorbind cu o prezenţă necunoscută ce se află în televizor, chiar dacă pe ecranul său nu există nimic.

Ea îi spune lui Griffin că va veni ceva, iar el încearcă să scoată TV-ul din priză, însă luminile încep să o ia razna. Eric şi Amy află că acea casă a fost construită în locul în care s-a aflat un vechi cimitir, dar cadavrele şi pietrele de mormânt au fost mutate în altă parte. Cu toate acestea, chiar dacă osemintele au fost mutate, spiritele par să nu fi părăsit locul cu pricina şi încă mai bântuie pe acolo, punând stăpânire pe fetiţa cea mică, astfel că cei doi părinţi trebuie să găsească nişte specialişti care să-i ajute să-şi recupereze fiica.

Poltergeist (2015) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Poltergeist (2015) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Tag-uri: film horror, supranatural, Sam Rockwell, film cu abilitati paranormale, paranormala, poltergeist online subtitrat
| Comentarii: 1
Total comentarii : 1
1  
A fost un film de groaza. wacko

Nume *:
Email *:
Cod *: