Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Resident Evil: Apocalypse (2004)

Alice, se trezeste dintr-un somn lung si isi da seama ca temerile ei cele mai mari erau implinite – strigoii insetati de sange, pe care ea si o elita militara, acum anihilata, luptasera sa-i distruga au fost eliberati in orasul care inconjoara fabrica secreta a corporatiei Umbrella. Descoperind ca ea insasi era un experient Umbrella, Alice s-a imbunatatit bio-genetic cu puteri si simturi noi de care era sigura ca va avea nevoie.

In inima orasului Raccoon City, un grup mic de oameni neinfectati, incluzand-o pe Jill Valentine (Sienna Guillory) un membru al recent desfiintatului S.T.A.R.S. (Serviciul Special de Tactici si Salvare) si liderul Carlos Oliveira (Oded Fehr), lupta pentru viata lor impotriva mutantilor si a celor mai rapizi si mortali Likers. Ramanand fara resurse si noroc, grupul este salvat de Alice si impreuna incep sa porneasca o bataie disperata pentru supravietuire prin incercarea de scapare inainte ca Corporatia Umbrella sa-si stearga experimentul de pe fata pamatului.

Singura lor speranta este undeva in Raccoon City. Doctorul Charles Ashford (Jared Harris), unul din oamenii de stiinta ai Corporatiei Umbrella, o va ajuta pe Alice si pe altii sa scape din oras in siguranta daca acestia ii gasesc fiica. Angie Ashford (Sophie Vavasseur) s-a separat de tatal ei si se ascunde de frica. Alice, Jill si Carlos vor trebui sa se lupte cu o armata de mutanti pentru a o salva.

Trailer Resident Evil: Apocalypse (2004).


Resident Evil: Apocalypse (2004) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Resident Evil: Apocalypse (2004) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


Resident Evil: Apocalypse (2004) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.

Categorie: Filme de groaza | Vazut de : 1042 persoane
Tag-uri: Resident Evil: Apocalypse (2004) su, Milla Jovovich, sienna guillory, Resident Evil (2004) online
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: