Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

SiREN (2016)

Cu o săptămână înainte de ziua nunții lui, Jonah și cavalerii săi ies în oraș pentru o noapte salbatică în club și pentru un desfrâu desăvârșit. Curând, noaptea lor grozavă ia o turnură neașteptată atunci când grupul de bărbați este invitat la un club subteran sordid și misterios. Petrecerea burlacilor a lui Jonah se transformă într-un coșmar atunci când eliberează o fată victimizată și aparent nevinovată închisă într-un club erotic supranatural.

Prin sticlă, Jonah este fascinat de apariția și cântecul sirenei Lily, însă din nefericire pentru el, adevărata natură monstruoasă iese repede la lumină. Ea îl vede ca pe un „partener pentru totdeauna” și va omorî pe oricine pentru a putea să-l aibă, însă stăpânul ei nemilos și proprietar al clubului nu se va opri de la nimic pentru a-și recăpăta premiul. Niciun bărbat nu îi poate rezista sirenei, iar Jonah se luptă să o salveze doar pentru ca în cele din urmă să descopere că ea este un animal legendar de pradă periculos, care l-a ales pe el ca partenerul ei și că el este cel care trebuie să fie salvat.

SiREN (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


SiREN (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme de groaza | Vazut de : 853 persoane
Tag-uri: SiREN (2016) subtitrat, filme horror, SiREN (2016) online, filme online 2016, Chase Williamson, filme 2016, Justin Welborn, Hannah Fierman
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: