The awakening (2011)

Acțiunea filmului este plasată în anul 1921, într-o lume postbelică marcată de privațiuni în care unii oameni își găsesc alinarea în spiritism. Obsedată de moartea logodnicului ei, Florence Cathcart își petrece timpul demitizând încercările unora de a pretinde că există fenomene supranaturale. În acest sens, ea se folosește de metode și explicații logice pentru a demonta ideea că morții ne pot bântui. Frumoasa Florence se simte obligată să meargă să cerceteze un caz atunci când este invitată la Rookwood, o școală cu internat aflată în mediu rural, unde de curând un băiat a fost găsit mort, iar zvonurile că fantoma unui tânăr ar bântui școala au creat panică în rândul elevilor și al părinților acestora.

Tânăra se apucă de lucru imediat ce sosește aici, punând capcane, adunând probe științifice, descoperind secrete și părând că a deslușit misterul. Pe când Florence se pregătește de plecare, considerând că treaba ei la Rookwood s-a sfârșit, aceasta experimentează o adevărată întâlnire înfiorătoare cu un spectru, fenomen care sfidează toate convingerile sale raționale și astfel va porni într-o aventură care va culmina cu aflarea unui adevăr sfâșietor.

The awakening (2011) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


The awakening (2011) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme de groaza | Adăugat de: efilme (17-07-2016)
Vizualizări: 596 | Tag-uri: filme horror, Imelda Staunton, filme thriller, filme 2011, Rebecca Hall, Dominic West, Nick Murphy | Rating: 4.0/3
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *:


Powered by uCoz © 2017