Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

The haunting of Whaley house (2012)

Penny este proaspăt angajată ca ghid la House of Whaley despre care se știe că este cea mai bântuită locație din America.Cu toate că frecvent se întâmpla accidente inexplicabile cu câte un turist, nimeni nu ia nicio atitudine în acest sens, accidentele fiind considerate simple coincidențe.

Penny povestește aceste lucruri grupului ei de prieteni, iar aceștia din pură curiozitate vor să viziteze locația în timpul nopții, știind că însăși Penny are una din cheile casei. Cu toate că Penny riscă să-și piardă slujba și știe că una din cele trei reguli stricte ale case este să nu fie deschisă și vizitată noaptea, cedează în fața rugăminților prietenilor ei și de dragul acestora face un compromis.

Astfel tinerii însoțiți de Bobo, un ahtiat după fenomene paranormale și de Keith,o vedetă locală a unor emisiuni cu locații bântuite, medium în același timp, ajung la House of Whaley. La început iau totul ca pe o glumă, singurul care ia în serios casă bântuită este Keith.

Trailer The haunting of Whaley house (2012).


The haunting of Whaley house (2012) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


The haunting of Whaley house (2012) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


The haunting of Whaley house (2012) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.

Categorie: Filme de groaza | Vazut de : 4131 persoane
Tag-uri: filme 2012, filme horror, alex arleo, Horror, stephanie greco, arielle brachfeld
Total comentarii : 2
2  
Filmele sunt intregi, doar ca tu te uiti la trailere. Primul player este rezumatul filmului (trailer), urmatorul este filmul full. Vizionare placuta.

1  
dar dc nu sunt filmele intregi pe site'ul asta?

Nume *:
Email *:
Cod *: