Seven days in may (1964) - Filme vechi - Filme Noi HD - Filme online 2017 | Filme online 2016
Seven days in may (1964)

Povestea se desfăşoară la începutul anilor ’70, cu zece ani în viitor când Războiul Rece este încă o problemă majoră pentru planetă. Preşedintele American Jordan Lyman a semnat recent un tratat de dezarmare nucleară cu Uniunea Sovietică şi respectiva ratificare a produs un val de nemulţumire publică, mai ales printre cei care se opun preşedintelui şi armatei, fiind de părere că sovieticii nu sunt oameni de încredere. Pe măsură ce dezbaterea este în toi, cineva de la Pentagon face o descoperire şocantă.

Colonelul Martin “Jiggs” Casey, directorul Staff-ului de Apărare devine suspicios cu privire la comportamentul unora dintre ceilalţi membri şi ajunge la o concluzie extrem de periculoasă: un grup de oficiali condus de charismaticul general al aviaţiei James Mattoon Scott, intenţionează să pună în practică o lovitură de stat împotriva preşedintelui Lyman şi a cabinetului său în următoarele şapte zile. Conform planului, o unitate armată nespecificată va prelua controlul asupra tuturor reţelelor de comunicaţii ale tării în timp ce Congresul va fi împiedicat să implementeze tratatul.

Cu toate că s-a opus şi el personal deciziei luată de Lyman, Casey hotărăşte totuşi să îl avertizeze pe preşedinte despre acest pericol care-l paşte. Lyman formează un cerc restrâns de oameni de încredere pentru a investiga spusele lui Casey şi a împiedica planul să se desfăşoare. Casey pretinde că merge în interes de serviciu la fosta amantă a generalului Scott, vulnerabila Ellie Holbrook, pentru a încerca să afle anumite secrete pe care le-ar putea utiliza împotriva lui.

Seven days in may (1964) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Seven days in may (1964) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Tag-uri: filme drama, filme vechi, filme dragoste, Fredric March, filme thriller, Kirk Douglas, filme romantice, Burt Lancaster, filme 1964, John Frankenheimer
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: