Butch Cassidy and the Sundance Kid (1969)

Butch și Kid sunt membrii ai celebrei bande Hole în the Wall, iar jefuirea unui tren îi pune într-o situație foarte periculoasă, trupele de poliție aflate neîncetat pe urmele lor făcându-l pe Butch să exclame de câteva ori fraza devenită faimoasă „Cine sunt tipii ăștia?” și convingându-i să-și reia în străinătate carieră de criminali, alături de amanta lui Kid, Etta Place.

Această parte a filmului are partea ei de umor – cu eroi repetând în spaniolă „Acesta este un jaf; toți cu spatele la zid!”, în pregătirea viitoarelor lovituri în Bolivia. Dar filmul este memorabil prin imaginea finală a celor doi, care „îngheață” pe ecran pe când ies în fugă din adăpostul în care se aflau într-o nouă încăierare cu armata.

„Butch Cassidy and the Sundance Kid” este o combinație absolut dezarmantă de scenariu original și inteligent, imagini elegante și atracție a starurilor din distribuție. Cu toate glumele și farsele de care e plin filmul, personajele sunt bine caracterizate. Buch, creierul operațiunilor, este un bun vorbitor, tip de viziune, care se lasă purtat de entuziasm; Kid este un băiat de aur care are părțile sale întunecate, rece și sardonic, rușinat să se recunoască în vreun fel slab.


Butch Cassidy and the Sundance Kid (1969) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Butch Cassidy and the Sundance Kid (1969) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


Butch Cassidy and the Sundance Kid (1969) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.

Tag-uri: filme drama, filme 1969, filme vechi, filme crima, George Roy Hill, filme biografice, Robert Redford, Katharine Ross, Paul Newman, filme oscar
191
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: