Florence Foster Jenkins (2016)

Florence Foster Jenkins (Meryl Streep) este de meserie coafeză şi practică într-un salon din New York, însă ea este şi o iubitoare de operă, iar pentru a celebra acest lucru ea a fondat Clubul Verdi. Pentru că evenimentele se petrec în anul 1944 şi America se află în plin Război Mondial, Florence este de părere că „muzica este mai importantă acum decât niciodată”. Actorul englez St. Clair Bayfield (Hugh Grant) îi este atât soţ cât şi manager. Cu toate că sunt căsătoriţi, cei doi locuiesc în case diferite.

Ea are un apartament la oraş în timp ce el locuieşte într-o casă cu amanta lui secretă, Kathleen Weatherley (Rebecca Ferguson). Dragostea ei pentru operă a făcut-o să viseze că poate să şi performeze pe cele mai importante scene din lume şi pentru a ajunge acolo ea hotărăşte să reia lecţiile de canto pe care le-a neglijat în ultima vreme. Ea îl angajează pe pianistul Cosmé McMoon (Simon Helberg) şi i-l prezintă pe instructorul vocal Carlo Edwards (David Haig), asistentul-dirijor al Metropolitan Opera.

McMoon este şocat să descopere faptul că Florence este o cântăreaţă groaznică, dar chiar şi aşa, Bayfield şi Edwards pretind că aceasta cântă minunat. Mai mult decât atât, Bayfield face aranjamentele pentru a-i oferi un mic recital, iar în noaptea recitalului membrii loiali ai clubului fondat de Florence asistă cu respect la spectacol, însă restul oamenilor se abţin cu greu să nu râdă. Simţindu-se încurajată de recenziile bune ale recitalului, Florence îl informează pe Bayfield că a rezervat marele Carnegie Hall pentru a susţine acolo un recital şi va oferi sute de bilete gratuite soldaţilor.

Florence Foster Jenkins (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Florence Foster Jenkins (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme biografice | Adăugat de: efilme (03-10-2016)
Vizualizări: 412 | Tag-uri: Meryl Streep, filme drama, Simon Helberg, filme noi, filme comedie, filme biografice, filme 2016, Nicholas Martin, Hugh Grant, stephen frears | Rating: 3.2/4
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *:


Powered by uCoz © 2017