Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Queen of Katwe (2016)

Pentru Phiona Mutesi, în vârstă de 10 ani, şi familia ei, viaţa săracă din mahalaua Katwe din Uganda este o luptă continuă. Mama ei, Harriet, este hotărâtă să aibă grijă de proprii copii şi trudeşte din greu să le asigure hrana şi un acoperiş deasupra capului. Însă Phiona îl întâlneşte pe Robert Katende, un jucător de fotbal devenit misionar, care îi învaţă pe copiii din zonă să joace şah.

Remarcându-i aptitudinile native pentru jocul de şah şi spiritul combativ moştenit de la mama sa, Katende începe să o mediteze în ciuda reticenţei lui Harriet, care nu vrea să-şi vadă fiica dezamăgită. Pe măsură ce Phiona începe să câştige competiţiile de şah, Katende o învaţă să scrie şi să citească, pentru a putea merge la şcoală. Deşi progresele ei rapide din cadrul turneelor o îndepărtează treptat de familie, mama ei se aliază în cele din urmă cu Katende pentru a-şi sprijini fiica să îşi exploateze potenţialul extraordinar şi să scape astfel de sărăcie.

Queen of Katwe (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Queen of Katwe (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme biografice | Vazut de : 686 persoane
Tag-uri: Lupita Nyong'o, Queen of Katwe (2016) online, filme drama, filme sport, filme 2016, David Oyelowo, filme online 2016, Madina Nalwanga
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: