Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Sully (2016)

În data de 15 ianuarie, 2009, piloţii de pe US Airways, Căpitanul Chesley „Sully” Sullenberger (Tom Hanks) şi Prim-Ofiţerul Jeffery Skiles (Aaron Eckhart) se îmbarcă în aeronava 1549 cu plecare din Aeroportul LaGuardia şi având ca destinaţie Aeroportul Internaţional Charlotte Douglas. După abia trei minute de la decolare, la o altitudine aproximativă de nici un kilometru, aeronava intră în coliziune cu un stol de păsări care avariază grav ambele motoare ale avionului. Fără motoare funcţionale sau vreun aeroport la o distanţă sigură, Sully ia decizia de-a ateriza pe Râul Hudson.

Decizia lui se dovedeşte a fi una bună, deoarece reuşeşte să aterizeze fără a avea pierderi de vieţi omeneşti. Imediat, presa şi opinia publică se grăbesc să-l catalogheze pe Sully drept erou naţional, dar această experienţă de care a avut parte îl lasă cu Sindromul Stresului Post Traumatic, revăzând în mod repetat cum se prăbuşeşte cu avionul peste o clădire. După aceea, în urma testelor efectuate de o comisie de specialitate, se constată faptul că unul dintre motoare încă era funcţional, chiar dacă la o capacitate redusă.

Acest lucru, teoretic, ar fi însemnat faptul că el avea suficientă putere în motor ca să aterizeze pe un aeroport din apropiere sau să se fi întors la cel de pe care a decolat. Mai mult decât atât, testele efectuate pe simulatoare relevă faptul că Sully ar fi putut să aterizeze în siguranţă pe oricare dintre cele două aeroporturi din apropiere chiar şi cu ambele motoare nefuncţionale. Sully, pe de altă parte, insistă asupra faptului că ambele motoare erau nefuncţionale şi nu a avut suficientă putere, altitudine sau timp de reacţie pentru a ateriza în siguranţă pe vreun aeroport.

Sully (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Sully (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme biografice | Vazut de : 997 persoane
Tag-uri: Aaron Eckhart, Sully (2016) online, filme online 2016, Tom Hanks, Laura Linney, filme drama, Sully (2016) subtitrat
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: