The desert fox: The story of Rommel (1951)

Erwin Rommel (James Mason) este comandantul şef al armatei germane Afrika Korps şi cel mai celebru soldat german de la primul război mondial încoace,deja o legendă în deşert, fiind asemuit cu cu o vulpe şireată, care avea o consideraţie scrupuloasă pentru reguli de război, ardoarea şi îndrăzneala sa producând dezastre supărătoare Marii Britanii.

Din această cauză în 1941, cu o lună înainte de atacul japonez de la Pearl Harbor un submarin britanic debarca în apropierea coastelor Libiei câteva comandouri cu misiunea de a-l lichida pe Rommel, dar acţiunea eşuează. Suferind de o difterie cronică a nasului şi fiind la tratament în Germania, este trimis urgent de Hitler (Luther Adler) înapoi pe frontul din Africa la El Alamein pentru a menţine poziţiile în faţă atacului britanic. Ştiind că nici Rusia, SUA sau Anglia nu vrea să facă pace cu Hitler, Feldmareşalul Rommel se gândeşte tot mai serios să participe la conspiraţia împotriva Führerului şi să salveze Germania de la dezastru.

The desert fox: The story of Rommel (1951) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


The desert fox: The story of Rommel (1951) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Tag-uri: James Mason, Henry Hathaway, filme drama, filme vechi, filme 1951, filme razboi, filme biografice, Cedric Hardwicke, Jessica Tandy
1125
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: