Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

The invisible woman (2013)

Filmul spune povestea reală a relaţiei amoroase pe care Charles Dickens a avut-o cu Nelly Ternan şi pe care a ţinut-o secretă până când a murit. Prezentată ca evenimente din trecut, filmul începe la câţiva ani după ce marele scriitor a decedat, atunci când Nelly (Felicity Jones) a ieşit din umbra lui şi s-a reinventat ca femeie, căsătorindu-se cu un profesor (Tom Burke). Atunci când elevii soţului ei se pregătesc să pună în scenă o piesă de-a lui Dickens, un pastor local în vârstă, devotat scriitorului (John Kavanagh), îi pune la încercare „prietenia” de care spune ea că s-a bucurat din partea faimosului scriitor, ceea ce porneşte un flux de amintiri pe baza cărora se prezintă povestea cum trebuie.

Aşa cum ne reaminteşte acest film, Dickens (Ralph Fiennes) era un om care nu se înţelegea bine doar cu maşina de scris ci se simţea în largul său şi pe scenă. Acolo s-a întâlnit pentru prima oară cu Nelly, o actriţă care joacă piese de teatru împreună cu mama ei, (Kristen Scott Thomas) şi cele două surori mai mari, (Perdita Weeks şi Amada Hale). Când le include pe acestea într-unul dintre spectacolele sale devine evident că Dickens le place pe toate patru doamne Ternan, dar are o slăbiciune aparte pentru frumuseţea lui Nelly, care răspunde politeţurilor sale cu un amestec de timiditate şi curiozitate.

În acest moment al vieţii sale, Dickens este deja o mare celebritate şi chiar dacă se bucură de faima pe care o are, el nu se simte satisfăcut de căsnicia cu Catherine Dickens (Joanna Scanlan, o femeie care i-a oferit nu mai puţin de zece copii, dar care nu se ridică deloc la nivelul intelectului său. Din cauza stricteţii moralităţii Victoriene, posibilităţile romantice dintre el şi Nelly nu sunt deloc uşor de atins. La început, ei nu sunt niciodată singuri, mama ei nelăsându-i deloc să respire.

The invisible woman (2013) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


The invisible woman (2013) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme biografice | Vazut de : 2329 persoane
Tag-uri: filme drama, filme biografic, filme 2013, drama, Biografic, Felicity Jones, ralph fiennes, filme romantice, filme online, filme egnlezesti
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: