Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Conspiracy theory (1997)

Alice Sutton (Julia Roberts) este o avocată ce lucrează pentru guvernul american la Departamentul de Justiţie. Jerry Fletcher (Mel Gibson), un taximetrist din New York obsedat de teoria conspiraţiei, îşi exprimă deseori aceste teorii faţă de Alice. Ea se comportă frumos cu el deoarece a salvat-o cândva atunci când era pe cale să fie jefuită, însă nu ştie că Jerry o spionează acasă. Obsesia ei este aceea de-a rezolva misterul din jurul uciderii tatălui ei. Văzând activităţi suspecte peste tot, Jerry indentifică nişte bărbaţi ca fiind agenţi CIA, îi urmăreşte până la o clădire şi acolo este capturat.

Când se trezeşte, el se vede legat de un scaun cu rotile, iar un doctor (Patrick Stewart) îi injectează LSD şi îl interoghează folosind tortura. Jerry începe să aibă halucinaţii terifiante, se panichează şi reuşeşte cumva să evadeze. Cu toate că este rănit, Jerry reuşeşte să ajungă la biroul lui Alice unde îşi pierde cunoştinţa. La spital, Jerry este legat de pat cu cătuşe şi sedat, iar când Alice îl vizitează el îi cere să-i schimbe locaţia cu cea a unui criminal susţinând că dacă rămâne acolo va muri până dimineaţă.

A doua zi, când este vizitat din nou de Alice, ea descoperă că acel criminal a murit, chipurile din cauza unui atac de cord misterios. CIA, FBI şi alte agenţii sosesc la spital pentru Jerry, dar printr-un artificiu şi ceva ajutor din partea lui Alice reuşeşte din nou să scape de acolo. În timp ce examinează lucrurile personale ale lui Jerry, CIA-ul soseşte şi confiscă totul.

Conspiracy theory (1997) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Conspiracy theory (1997) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


Conspiracy theory (1997) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.

Categorie: Filme crima | Vazut de : 996 persoane
Tag-uri: Teoria conspirației, Patrick Stewart, Mel Gibson, Conspiracy theory (1997) subtitrat, Conspiracy theory (1997) online, Dean Winters, Julia Roberts
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: