Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Hell or high water (2016)

Frații texani, Toby (Chris Pine), și Tanner (Ben Foster), se reîntâlnesc după ani la rând în care drumurile li s-au despărțit, pentru a jefui filiale ale băncii care amenință cu executarea silită afacerea familiei lor. Pentru ei, jafurile nu sunt decât un ultim resort disperat de a-și pune la adăpost viitorul care le-a fost răpit.

O vreme se pare că răzbunarea merge ca pe roate, dar totul se schimbă din momentul în care pe firul investigației intră un ranger texan, Marcus (Jeff Bridges), care, la rândul său, caută să facă ultima mare “captură” din carieră înainte de a se pensiona, ajutat de partenerul său pe jumătate indian Comanche, Alberto (Gil Birmingham).

Când frații născocesc un plan pentru un ultim jaf pentru a strânge toți banii, se află deja cu poliția pe urmele lor, așa că totul se transformă într-o cavalcadă sângeroasă, în care valorile moderne se întrepătrund cu cele tradiționale, și noul vest se va înfrunta cu vechiul vest, lăsând în urmă pierderi de vieți omenești.

Hell or high water (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Hell or high water (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme crima | Vazut de : 640 persoane
Tag-uri: david mackenzie, filme drama, Dale Dickey, filme crima, Taylor Sheridan, filme noi, filme 2016, Chris Pine, Ben Foster
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: