Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

High crimes (2002)

Avocata Claire Kubik (Ashley Judd) şi soţul ei tâmplar, Tom (James Caviezel), văd cum viaţa lor aparent idilică pe care o trăiesc în Marin County, California, este distrusă atunci când, în timp ce făcea cumpărături pentru Crăciun în Union Square din San Francisco, el este arestat de FBI şi acuzat că a ucis nouă ţărani dintr-un sat izolat din El Salvador în anul 1988. Claire este şocată să descopere că Tom, al cărui nume adevărat este Ronald Chapman, a fost un agent de operaţiuni secrete ce se afla în subordinea Corpului Marin al Statelor Unite ale Americii şi s-a ascuns în ultimii paisprezece ani.

Tom recunoaşte că s-a aflat la faţa locului atunci când s-au comis acele crime în masă, dar respinge cu fermitate faptul că ar fi ucis vreun civil. El insistă că a fost scos ţap ispăşitor pentru a ascunde identitatea adevăratului responsabil pentru crime, Mariorul James Hernandez (Juan Carlos Hernandez), cel care acum se află în slujba Generalului Bill Marks (Bruce Davison). Locotenentul Terence Embry (Adam Scott) este desemnat să-l apere pe Tom în instanţă, dar tinereţea şi lipsa lui de experienţă o determină pe Claire să se ocupe şi ea de apărarea soţului ei.

Când realizează că are nevoie de ajutorul cuiva care este obişnuit cu mersul treburilor de la curtea militară, ea îl angajează pe Charlie Grimes (Morgan Freeman), un fost avocat militar ranchiunos care are o ură faţă de gradele militare, pentru a o îndruma. Trei dintre cei cinci martori cheie care au mărturisit anterior că Tom este vinovat au murit în circumstanţe misterioase, ceea ce-i face pe Charlie şi Claire să devină suspicioşi. După ce începe procesul, cei doi descoperă o muşamalizare masivă pusă la cale de către unii dintre cei mai înalţi oficiali militari.

High crimes (2002) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


High crimes (2002) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


High crimes (2002) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.

Categorie: Filme crima | Vazut de : 297 persoane
Tag-uri: filme drama, filme mister, filme crima, Carl Franklin, jim caviezel, filme 2002, Ashley Judd, Morgan Freeman
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: