Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Imperium (2016)

În momentul în care mai multe butoaie ce conţin o substanţă chimică extrem de periculoasă dispare în neant, cei de la FBI, temându-se de faptul că e posibil ca acestea să fi ajuns pe mâinile teroriştilor ce plănuiesc un atac cu bombă chimică, încep să investigheze problema şi îşi concentrează întreaga atenţie şi majoritatea resurselor de care dispun asupra pistelor obişnuite ce îi au în vizor pe musulmani. Cu toate acestea, agentul Angela Zamparo (Toni Collette) este convinsă că atenţia trebuie îndreptată în altă parte.

Ea suspectează că o organizaţie neo-nazistă localizată în Washington ar fi cea responsabilă de aceste planuri diabolice. În ciuda faptului că este luată la mişto de colegii săi din organizaţie, Angela continuă să ancheteze această pistă aşa că îl recrutează pe politicosul, dar dornic de-a ieşi pe teren, agent Nate Foster (Daniel Radcliffe). Acesta trebuie să se radă pe cap şi să încerce să se inflitreze în organizaţia respectivă prezentându-se drept Nathan, un fost soldat ce tocmai s-a întors din Irak şi poartă în suflet multă ură şi are o mulţime de idei specifice.

Cu siguranţă că el nu pare a fi neo-nazistul tipic la prima vedere, dar cu excepţia câtorva membri care sunt suspicioşi cu privire la el, Nathan se descurcă foarte bine şi ajunge să fie primit în rândurile lor, ajungând astfel în lumea întunecată a acestora cu o uşurinţă atipică. Căutarea lui Nate pentru informţii îl poartă prin câteva aspecte diferite ale mişcării supremaţiei albilor.

Imperium (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.

Categorie: Filme crima | Vazut de : 387 persoane
Tag-uri: filme drama, Tracy Letts, filme crima, Toni Collette, filme thriller, filme noi, daniel radcliffe, filme 2016, Daniel Ragussis
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: