Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

In time (2011)

Will Salas trăiește minut cu minut, munceste cinstit pentru a-si castiga timpul, insa preturile cresc nemilos, iar plata pare a fi din ce in ce mai neinsemnata. Intr-o seara, salveaza un necunoscut din mana hotilor de timp, strain al carui ceas valora aproape 100 de ani, o adevarata avere, dar si un real pericol.

Afla ca acesta este batran de 200 de ani si ca viata pentru el nu-i mai poate rezerva nicio bucurie si nicio tristete pe care sa nu o fi trait deja. In zorii zilei, strainul ii lasa mostenire lui Will intregul sau timp, inainte de a se sinucide. Intristat la vestea mortii necunoscutului, insa coplesit de binevoitorul dar ce îi dă acces la lumea înstăriților, Will decide sa ii faca o surpriza mamei sale.

Acesta insa nu mai are suficient timp pe ceasul ei si neajungand la timp la fiul sau pentru a-i dona, femeia moare in bratele lui. In sufletul lui Will se naste atunci dorinta de razbunare impotriva celor bogati si o sete de razvratire impotriva conditiei sale si a ierarhiei nemiloase hotarate in functie de pretiosul timp.

Trailer In time (2011).


In time (2011) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


In time (2011) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme crima | Vazut de : 3921 persoane
Tag-uri: in time 2011, in time hd, in time online subtitrat, in time gratis, in time descriere, In Time online, in time 2012
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: