Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Le battant (1983)

În 1974 Jacques Darnay (Alain Delon) jefuiește un magazin de bijuterii și fură niște diamante împreună cu un complice misterios. În vâltoarea acțiunii cei doi hoți sunt prinși de proprietar. Proprietarul este împușcat, iar Darnay recunoaște că este cel ce l-a împușcat. După opt ani de închisoare, Darnay este eliberat pentru bună purtare.

Proaspăt ieșit din închisoare acesta încearcă să ia legătura cu amicii săi cu intenția de a valorifica diamantele jefuite și să plece din țară. Numai că Drnay are surpriza neplăcută să constate că aproape toți amicii săi au murit din cauze naturale sau mor imediat ce îl întâlnesc pe el. Același lucru i se întâmpla și fostei sale iubite. Pe de altă parte poliția îi sufla în ceafă și îl urmărește mai tot timpul. Singurul care pare să vrea să îl ajute e Gino Ruggieri (François Périer), care îi pune la dispoziție tot ce are nevoie.

Le battant (1983) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Le battant (1983) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


Le battant (1983) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.

Categorie: Filme crima | Vazut de : 446 persoane
Tag-uri: filme drama, filme crima, André Caroff, filme thriller, filme 1983, Anne Parillaud, filme frantuzesti, alain delon, filme europene
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: