Lonely hearts (2006) - Filme crima - Filme online 2017 | Filme online 2016
Conectare · Înregistrare

Lonely hearts (2006)
Comentarii: 0/Vizualizarii: 511

Sinops:

În anii '40, Raymond Martinez Fernandez (Jared Leto), un Latino Lover periculos pe măsura capacității sale de seducție, se implică în tot felul de relații amoroase cu femei singure, pe care ulterior le jefuiește. Întâlnirea lui Fernandez cu Martha Beck (Salma Hayek) se poate spune că a fost într-adevăr mâna destinului: cei doi se îndrăgostesc la prima vedere și au multe afinități... criminale.

Cu ajutorul Marthei, care se dă drept sora sa, Fernandez seduce și ucide femei, pentru a se bucura împreună de averile acestora. Doi detectivi new-yorkezi - Elmer C. Robinson (John Travolat) și Charles Hildebrandt (James Gandolfini) pornesc într-o misiune imposibilă de capturare a celor doi sociopați, care au întotdeauna grijă să nu lase niciun indiciu în urma lor.

La sfârșitul anilor '40, Fernandez și Martha sunt, în sfârșit, capturați și mărturisesc 12 din cele 20 de crime pe care se presupune că le-au comis. Încercările acestora de a scăpa de sub acuzații sub pretextul pierderii temporare a facultăților mintale nu au avut succes. După ce numeroasele apeluri ale celor doi au fost respinse, îndrăgostiții asasini au fost condamnați la moarte prin electrocutare.

Trailer Lonely hearts (2006).


Lonely hearts (2006) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Lonely hearts (2006) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


Lonely hearts (2006) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.


Tags:

Jared Leto, Dragostea ucide (2006) online subti, Salma Hayek, James Gandolfini, john travolta, Lonely hearts (2006) online subtitr

Pentru a putea adauga un comentariu, trebuie sa fi logat pe site!
Daca nu ai un cont creat, te poti Înregistra aici.

Comentarii

Nume *:
Email *:
Cod *:

Categorii filme
Facebook