Mystery road (2013)

Aproape de oraşul rural Winton, Queensland, Australia, un şofer de camion aude un câine sălbatic urlând şi descoperă cadavrul unei fete adolescente pe nume Julie Mason ce se află într-un tunel. Detectivul Jay Swan (Aaron Pedersen) este chemat de la oraş pentru a investiga această crimă. El afla că Julie era dependentă de droguri şi descoperă că a făcut sex cu şoferii de camion în schimbul banilor. Într-o noapte, Jay îi urmăreşte pe colegii săi Johnno (Hugo Weaving) şi Robbo (Robert Mammone) şi îi vede sosind într-o clădire din mijlocul pustietăţii.

Un băiat din apropiere îi spune lui Jay că a găsit telefonul lui Julie şi în el găseşte câteva mesaje scrise către fiica lui adolescentă, Crystal. El îşi vizitează apoi fosta soţie, Mary (Tasma Walton), pentru a sta de vorbă cu fiica lor. Ulterior, Jay află că s-a mai produs o dispariţie, Nellie Dargon, iar apoi descoperă că Julie frecventa un motel denumit „Dusk till Dawn” unde se desfăşurau aventurile cu tiriştii.

Atunci când o întreabă pe proprietara hotelului despre oaspeţii care s-au cazat acolo în noaptea în care s-a produs crima, ea îi povesteşte despre un anume William Smith care conduce un camion alb pe care Jay îl văzuse ceva mai devreme în timp ce discuta cu proprietarul unei ferme. Nu după multă vreme, Jay îl găseşte pe individ, însă acesta se dovedeşte a fi necooperant şi îl insultă, refuză să vorbească şi susţine că lucrează ca vânător de canguri. El şi colegul său de cameră motociclist încearcă apoi să-l intimidezepe Jay.

Mystery road (2013) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Mystery road (2013) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme crima | Adăugat de: efilme (06-11-2016)
Vizualizări: 549 | Tag-uri: Ryan Kwanten, filme mister, filme crima, filme thriller, filme 2013, hugo weaving, Ivan Sen, aaron pedersen | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *:


Powered by uCoz © 2017