Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Narc (2002)

Ofiţerul de la narcotice aflat sub acoperire, Nick Tellis (Jason Patric), urmăreşte un dealer de droguri pe străzile din Detroit după ce identitatea sa a fost descoperită. În timpul urmării, dealerul ia ostatic un copil. Tellis reuşeşte să îl împuşte mortal pe dealer înainte ca acesta să apuce să rănească în vreun fel copilul, însă un glonţ rătăcit o loveşte pe mama însărcinată a acestuia şi îi provoacă o pierdere de sarcină. Un an şi jumătate mai târziu, Departamentul de Poliţie îi cere lui Tellis să ancheteze moartea unui alt ofiţer sub acoperire pe nume Michael Calvess.

Tellis este ezitant la început, însă acceptă doar cu două condiţii. Prima condiţie este aceea de-a primi o slujbă la birou dacă va reuşi să asigure o condamnare, iar a doua este să facă echipă cu Henry Oak (Ray Liotta), deoarece ştie că acesta este la curent cu toate probele din cazul Calvess. Şeful departamentului îl informează pe Tellis că Oak este un poliţist foarte bun, dar este, în acelaşi timp, şi o fire instabilă.

Oak este un poliţist hotărât care foloseşte forţa brută împotriva criminalilor şi crede că departamentul vrea ca acest caz să fie muşamalizat. În timpul anchetei, Oak mărturiseşte că soţia lui a murit de cancer şi că nu au niciun copil. El îşi aminteşte despre o captură de droguri făcută în urmă cu ceva ani când a găsit o fetiţă în vârstă de zece ani dezbrăcată şi vândută traficanţilor de carne vie de tatăl ei vitreg care avea datorii. Oak s-a înfuriat teribil şi l-a bătut pe bărbat foarte tare. El vede anumite paralele între acel caz şi cel curent.

Narc (2002) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.

Categorie: Filme crima | Vazut de : 335 persoane
Tag-uri: Narc (2002) online subtitrat, Ray Liotta, Jason Patric
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: