Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

No good deed (2014)

Colin Evans (Idris Elba) încearcă să iasă din puşcărie pe cauţiune după ce a ispăşit deja cinci ani din pedeapsa primită pentru că a ucis un bărbat şi este suspectat ca ar fi ucis alte cinci femei. Judecătorul nu este de acord cu solicitarea, respingându-i cererea de eliberare condiţionată, dar cu toate acestea el reuşeşte să evadeze în momentul în care este transportat înapoi la închisoare după ce ucide un gardian şi şoferul în tentativa lui de evadare.

Între timp, Terri Granger (Taraji P. Henson) se află acasă împreună cu bebeluşul Sam şi fiica ei Ryan. Cea mai bună prietenă a ei, Meg (Leslie Bibb), îi sugerează să se mai relaxeze un pic şi s-o însoţească în oraş pentru a petrece o noapte împreună „ca-ntre fete”. Soţul lui Terri, Jeffrey (Henry Simmons), soseşte acasă doar ca să-şi facă bagajele şi să meargă într-o vizită la tatăl lui, astfel că nu este foarte de ajutor pentru soţia lui şi se poartă cam rece cu ea, chiar dacă susţine că o iubeşte.

În Atlanta, Colin pândeşte o femeie pe nume Alexis (Kate del Castillo), ce se pare că era logodnica lui înainte de-a fi condamnat la închisoare, şi îi reproşează faptul că i-ar fi fost infidelă. Mai târziu, Colin face un accident cu maşina în apropierea casei lui Terri şi aceasta îl invită înăuntru pentru a-i trata ranile. El se împrieteneşte rapid atât cu Terri cât şi cu Ryan şi le povesteşte despre infidelitatea logodnicei sale, în timp ce Meg aduce vin şi i se aprind călcâiele după el.

No good deed (2014) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.

Categorie: Filme crima | Vazut de : 1098 persoane
Tag-uri: Crima, Idris Elba, Filme 2014, filme online, Thriller, filme thriller, taraji p. henson, filme crima, Leslie Bibb
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: