Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

The departed (2006)

Colin Sullivan (Matt Damon) este introdus în crima organizată de gangsterul americano-irlandez Frank Costello (Jack Nicholson). Costello îl instruieşte să devină o „cârtiţă” în Departamentul de Poliţie din Massachusetts. Sullivan este acceptat în Unitatea de Investigaţii Speciale, a cărei atenţie este focusată pe crima organizată.

Înainte de-a absolvi academia de poliţie, lui Billy Costigan (Leonardo DiCaprio) i se cere din partea Căpitanului Queenan (Martin Sheen) şi Sergentul Dignam (Mark Wahlberg) să meargă sub acoperire. Datorită legăturilor familiei sale cu activităţile ilegale el este spionul perfect. Pentru a-şi creşte credibilitatea, el renunţă la academie şi intră la puşcărie sub acuzaţia falsă de agresiune.

În vreme ce ambii se infiltrează în organizaţiile respective, Sullivan începe o relaţie de dragoste cu Madolyn Madden (Vera Farmiga), doctor psihiatru. Costigan merge şi el la ea pentru a i se oferi eliberarea condiţionată şi se îndrăgosteşte, de asemenea, de ea. După ce Costello scapă de un flagrant, ambele „cârtiţe” află de existenţa celeilalte.

Lui Sullivan i se spune să găsească turnătorul şi îi cere lui Costello informaţii referitoare la cine ar putea fi trădătorul din echipa lui. Costigan îl urmăreşte pe Costello la un cinema, unde vede cum Costello îi oferă lui Sullivan un plic ce conţine informaţii despre membrii echipei sale.

Costigan îl urmăreşte apoi pe Sullivan prin cartierul chinezesc, iar când totul se termină, niciunul dintre ei nu cunoaşte identitatea celuilalt. Mai târziu, se află că unul dintre membrii echipei este, de fapt, un poliţist aflat sub acoperire. În cele din urmă, Sullivan află despre rolul lui Costello de informator pentru FBI şi începe să-şi facă griji în legătură cu propria sa identitate.

Trailer The departed (2006).


The departed (2006) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


The departed (2006) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


The departed (2006) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.

Categorie: Filme crima | Vazut de : 4076 persoane
Tag-uri: Leonardo DiCaprio, matt damon, the departed online, filme 2006, drama, online subtitrat, the departed film online gratis jac, filme online, Crima
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: