Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

The killer inside me (2010)

În anul 1952, ajutorul de şerif Lou Ford (Casey Affleck) este unul dintre stâlpii comunităţii din care face parte într-un mic oraş din Texas – calm, de încredere şi plăcut. Însă sub suprafaţa lui plăcută se află un sociopat cu gusturi sexuale violente. Pe când era doar un adolescent, Lou a fost prins de fratele lui adoptat, Mike, violând o fetiţă de 5 ani şi a luat vina asupra lui pentru a-l proteja pe el. După ce a fost eliberat din închisoare, Mike s-a angajat la firma de construcţii deţinută de Chester Conway (Ned Beatty) şi în cele din urmă a murit în timpul unui accident de muncă, dar Lou crede că n-a fost chiar un accident ci a fost plănuit de Conway.

La îndemnul şerifului Bob Maples (Tom Bower), Lou o vizitează pe Joyce Lakeland (Jessica Alba), o prostituată care are o aventură cu fiul lui Conway, Elmer (Jay R. Ferguson). Când Joyce îi reproşează felul în care se comportă cu ea şi îl pălmuieşte, Lou o aruncă pe pat şi o bate cu cureaua de la pantaloni până când îi sângerează fesele. Totuşi, Joyce este sadomasochistă şi îi place durerea astfel că între cei doi se dezvoltă o poveste de dragoste cu năbădăi.

Joyce sugerează că Lou nu va părăsi niciodată oraşul alături de ea, dar concep un plan de-a stoarce 10 mii de dolari de la Conways. Şeriful Maples şi Chester Conway îi cer lui Lou să supravegheze plata, dar el are alte planuri. Totuşi, aceste planuri sunt date peste cap şi reputaţia lui începe să aibă de suferit atunci când logodnica lui, Amy (Kate Hudson), îl suspectează c-o înşeală, iar procurorul venit să investigheze crimele petrecute în oraş, Howard Hendricks (Simon Baker), îl suspectează pe el că ar fi asasinul.

The killer inside me (2010) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


The killer inside me (2010) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme crima | Vazut de : 447 persoane
Tag-uri: filme 2010, filme drama, Jessica Alba, filme crima, filme thriller, Casey Affleck, Kate Hudson, Simon Baker
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: