Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

The place beyond the pines (2012)

Luke Glanton este un cascador foarte cunoscut pe plan local ce pune în scenă un act pentru parcul de distracţii statal. Cum parcul este în Altamont NY, Glanton primeşte vizita fostei sale iubite, Romina, şi află că el este tatăl fiului ei. Glanton renunţă la slujba de cascador pentru a rămâne în oraş şi a avea grijă de copilul său, dar Romina nu vrea ca el să facă parte din viaţa puştiului, iar acum a început o relaţie cu un alt bărbat pe nume Kofi. Glanton se duce la Robin, patronul unui atelier auto, pentru a se angaja şi continuă încercările de-a sta cât mai mult alături de fiul său. Deoarece salariul pe care-l câştigă este foarte mic, Glanton îi cere lui Robin nişte bani, iar acesta îi dezvăluie faptul că în trecut se ocupa cu jefuirea băncilor şi îi propune un parteneriat pentru a jefui câteva bănci din zonă.

Cei doi reuşesc vreo câteva lovituri în care Glanton se ocupă de jaf şi apoi îşi foloseşte motocicleta pentru a fugi de la faţa locului, iar apoi intră cu ea într-un camion neîmatriculat condus de Robin. Glanton foloseşte banii câştigaţi pentru a-i recăpăta încrederea Rominei şi o vizitează pe ea şi pe puştan din ce în ce mai des. Noul partener al Rominei nu este deloc încântat de aceste vizite tot mai dese şi intră într-o altercaţie cu el, altercaţie care se sfârşeşte cu arestarea lui Glanton pentru agresiune, după ce l-a lovit în cap pe Kofi cu o cheie.

După ce este scos pe cauţiune de Robin, Glanton vrea imediat să dea o nouă lovitură, însă Robin nu este de acord cu acest lucru şi nu doreşte să se implice pentru a nu-şi forţa prea tare norocul. Furios că nu vrea să-l ajute, Glanton încearcă să jefuiască o bancă de unul singur, însă aşa cum era de aşteptat, lucrurile merg foarte prost şi este urmărit de poliţie, iar acum riscă nu doar să îşi petreacă ani buni la închisoare ci şi să piardă definitiv fiul pentru care a luptat atât de mult.

The place beyond the pines (2012) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


The place beyond the pines (2012) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


The place beyond the pines (2012) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.

Categorie: Filme crima | Vazut de : 2321 persoane
Tag-uri: the place beyond the pines 2012, the place beyond the pines, the place beyond the pines film onl, the place beyond the pines film sub
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: