5 days of war (2011)

Filmul aduce în prim plan situațiile de conflict din zona Asiei . În timpul războiului din Irak, Contingentul georgian al Forțelor Aliate salvează viața unui reporter nord-american, Thomas Anders, cu care rămâne în relații de prietenie . La scurt timp, prietenii georgieni din Tbilisi suspectează izbucnirea unui conflict armat între Georgia și Rusia cu privire la regiunile Osetia de Sud și Abhazia și îi solicită reporterului să vină în Georgia și să transmită un mesaj internațional privind evoluția situației conflictuale create.

Acesta, împreună cu cameramanul Sebastian Ganz, se infiltrează în viața cotidiană georgiană, ca simpli turiști, iar când conflictul escaladează sunt prinși în mijlocul unui schimb de focuri. Astfel, reușesc să filmeze un raid aerian ce lovește civili nevinovați participanți la o nuntă. Din acest moment, misiunea lor vitală este aceea de a scoate reportajul din Georgia pentru a înștiința opinia publică internațională asupra violenței la care au fost martori și consecințele grave care pot urma violențelor din zonă.

5 days of war (2011) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


5 days of war (2011) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme de actiune | Adăugat de: danezu (28-07-2013)
Vizualizări: 5860 | Comentarii: 1 | Tag-uri: 5 days of war 2011 film online (sub, 5 days of war film online, 5 days of war 2011, 5 days of war online, 5 days of war | Rating: 3.8/6
Total comentarii : 1
1  
ie forte bun nota 10

Nume *:
Email *:
Cod *:


Powered by uCoz © 2017