Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Abduction (2011)

Nathan Harper este un adolescent de 18 ani ce trăieşte în suburbiile Pittsburgh, Pennsylvania, alături de părinţii lui Kevin şi Mara. El a tot avut nişte probleme din cauza unor coşmaruri şi a fost la doctorul psihiatru Geraldine Bennett pentru a fi diagnosticat. La şcoală, Nathan este pus să facă echipă cu Karen Murphy pentru un proiect de cercetare în legătură cu copiii dispăruţi. Karen găseşte un site ce foloseşte o tehnologie de progresie a vârstei pentru a vedea cum ar arăta un copil când se face mare. Nathan foloseşte poza lui Steven Price şi asemănările dintre acest copil şi el sunt de-a dreptul stranii.

Îngrijorat, el se întoarce acasă şi se uită prin lucrurile sale din copilărie, iar acolo găseşte un tricou identic cu cel al lui Steven din fotografie. El încearcă să-i contacteze pe cei care deţin site-ul pentru a cere mai multe informaţii. În timp ce aştepta un răspuns, el descoperă tot mai multe lucruri ciudate despre copilăria lui, inclusiv faptul că părinţii lui foarte puţine poze cu el de când era mic. Când o întreabă pe Mara despre aceste lucruri, ea îi spune că a fost adoptat. Nathan se întoarce în camera lui, iar la puţin timp vin doi bărbaţi ce pretind a fi de la FBI. Mara îi atacă imediat, dar în cele din urmă este împuşcată de unul dintre bărbaţi.

Kevin, auzind ce se întâmpla, elimină unul dintre bărbaţi, dar este şi el ucis în timp ce îi spunea lui Nathan să fugă. El fuge, dar se întoarce după Karen, care este acum capturată de bărbatul rămas. El o salvează pe Karen şi îi cere agentului respectiv explicaţii despre cine este el. El acceptă să-i vorbească, dar spune că este o bombă în cuptor. Şi nu minte, o bombă se află acolo, iar cronometrul arată că mai sunt doar 8 secunde până la detonare. Nathan şi Karen fug de acolo şi sunt aruncaţi în piscină de suflul exploziei. După aceea, se întâlneşte cu Dr. Bennett care-i explică faptul că el este fiul unui anume Martin, care a furat o listă cu 25 de agenţi CIA corupţi de la teroristul sârb Nikola Kozlow, iar acesta plănuieşte acum să-l răpească pe Nathan pentru a-l face pe Martin să-i returneze lista.

Abduction (2011) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Abduction (2011) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme de actiune | Vazut de : 497 persoane
Tag-uri: John Singleton, filme mister, filme actiune, filme thriller, filme 2011, Alfred Molina, Taylor Lautner, Lily Collins
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: