Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Bastille day (2016)

În ajunul Zilei Naţionale a Franţei, în Paris, Michael Mason (Richard Madden), un tânăr american, hoinăreşte pe străzile oraşului şi pune în practică diverse scheme pentru a păcăli localnicii sau turiştii cărora le fură portofelele din buzunare sau diverse bijuterii pe care le poartă aceştia. El ţinteşte apoi o femeie ce plânge şi pare vulnerabilă, furându-i acesteia geanta după câteva clipe de neatenţie. Sperând că are bunuri de valoare sau bani în geantă, Michael e dezamăgit să găsească acolo un ursuleţ din pluş.

Frustrat, el aruncă geanta cu acel ursuleţ, însă după doar câteva momente aceasta explodează şi ucide patru persoane. Pe lângă conştiinţa încărcată din cauza acestui eveniment, el este surprins de camerele de supraveghere în momentul în care a aruncat geanta şi este catalogat drept principalul suspect al atentatului terorist ceea ce face ca întregul departament antitetro din Franţa să pornească pe urmele sale, iar poza cu chipul său apare pe la toate televiziunile şi ziarele de ştiri din Franţa şi nu numai.

Ceea ce nu ştie Michael este faptul că acest atac terorist fusese planificat de anumite persoane cu influenţă politică pentru a putea să fure de la o bancă suma de 500 de milioane de dolari, iar atentatul ar fi trebuit să fie doar o diversiune. În timp ce se află într-o altă misiune sub acoperire în Paris, agentul CIA Sean Briar (Idris Elba) descoperă adevărul din spatele acestui atac terorist. După aceea, cei doi bărbaţi aflaţi de părţile opuse ale legii sunt nevoiţi să lucreze împreună pentru a găsi grupul responsabil pentru acest atac.

Bastille day (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Bastille day (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme de actiune | Vazut de : 1689 persoane
Tag-uri: Richard Madden, filme drama, filme actiune, James Watkins, filme 2016, Idris Elba
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: