Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Batman: The killing Joke (2016)

Filmul începe cu Batgirl care asistă la informarea lui Batman despre un jaf comis recent de către James Gordon. Batgirl se grăbeşte apoi să împiedice fuga hoţilor, însă eşuează. Batman soseşte şi o admonestează pentru că nu l-a aşteptat şi apoi îl interoghează pe unul dintre hoţi pe care îl prinsese el mai devreme. Mai târziu, liderul grupului de hoţi se dovedeşte a fi sociopatul narcisit şi periculos pe nume Paris Franz, care a devenit obsedat faţă de Batgirl.

Batgirl crede că această obsesie poate fi folosită împotriva lui, însă Batman nu este de acord, fiind de părere că este mult prea periculos pentru ea să se folosească drept momeală. Ignorând sfaturile lui Batman, ea îşi continuă investigaţiile şi se pune într-o situaţie foarte periculoasă din care o scoate Batman şi, mai apoi, furios că nu îl ascultă, Batman hotărăşte s-o elimine definitiv din acest caz. Batgirl refuză şi se luptă cu Batman, însă în cele din urmă ajung să se înţeleagă.

Când cei doi justiţiari mascaţi se ceartă prin radio deoarece Batman îl urmăreşte pe Franz cu batmobilul său, acesta este atacat cu o bazooka şi suferă răni severe, însă Batgirl îl salvează şi îl bate aproape mortal pe Franz. Drept rezultat al acestei ieşiri nervoase, Batman şi Batgirl se pun de acord că e vremea ca ea să se retragă din activitatea de justiţiar. După o vreme, Batman observă scena unei crime şi mai apoi concluzionează că aceasta este opera lui Joker, iar victima a fost ucisă în urmă cu trei ani. Batman merge la Azilul Arkham pentru a sta de vorbă cu Joker.

Batman: The killing Joke (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Batman: The killing Joke (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme de actiune | Vazut de : 832 persoane
Tag-uri: Tara Strong, filme crima, filme actiune, filme noi, filme animatie, filme 2016, kevin conroy, Mark Hamill, Sam Liu
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: