Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Blood: The last vampire (2009)

Provenind dintr-un tată-om și o mamă-vampir, ea este de secole o singuratică, obsedată de dorința de a-i lichida pe toți vampirii din lume cu ajutorul tehnicilor sale de samurai, deși ea însăși nu poate supraviețui decât sugând sânge ca și vampirii pe care-i vânează. Când este trimisă de organizația clandestină pentru care lucrează într-o bază militară de la Tokyo, Saya simte imediat că aceasta ar putea fi o oportunitate unică de a-l distruge pe Onigen, patriarhul răului și conducătorul tuturor vampirilor.

Folosindu-și sabia și puterile supraomenești, ea începe să reteze tentaculele răului printr-o serie de confruntări spectaculoase și bine pregătite. Totuși, abia când reușește, după secole de singurătate, să lege prima prietenie cu un om, în persoana fiicei generalului care conduce baza militară, Saya își dă seama că puterea ei asupra lui Onigen constă exact în abilitatea ei de a interconecta cu oamenii.

Blood: The last vampire (2009) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Blood: The last vampire (2009) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme de actiune | Vazut de : 38964 persoane
Tag-uri: ultimul vampir, actiune, filme horror, filme actiune, the last vampire, filme thriller, Thriller, filme online, Horror
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: