Bloodrunners (2017)

Până în 1933, prohibiția s-a dovedit a fi o afacere în plină expansiune, în care cetățenii obișnuiți încalcă legea, se ascund în întuneric și operează noaptea. Noua ordine mondială a căpătat noi dimensiuni chiar în buzunarele polițiștilor corupți ca Jack Malone (Michael McFadden). El colectează o “taxă de lux” de la fiecare contrabandist și nelegiuit în micuțul oraș pe care a jurat să-l protejeze.

În timp ce scutura cel mai nou contrabandist de băuturi ilicite în subteranul local, Jack și oamenii săi descoperă un clan de vampiri care se pregătesc să preia orașul. Acum, Chesterfield (Ice-T), un vechi vampir, și hoarda lui trebuie să-și ascundă secretul cu orice preț. Rezultatul sângeros lasă mai multe cadavre și locuitori nevinovați luați ca ”miei” pentru a aștepta sacrificarea. Jack își unește forțele cu un predicator nebun, pentru a salva orașul și a face un front comun împotriva lui Chesterfield și a vampirilor lui.

Bloodrunners (2017) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Bloodrunners (2017) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


Bloodrunners (2017) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.

Categorie: Filme de actiune | Adăugat de: efilme (25-04-2017)
Vizualizări: 826 | Tag-uri: Filme online 2017, Michael McFadden, Bloodrunners (2017) online subtitra, Chris James Boylan, filme 2017, filme actiune, Ice-T | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *:


Powered by uCoz © 2017