Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Bullet to the head (2012)

În New Orleans, asasinul plătit Jimmy Bobo şi partenerul său Louis Blanchard lichidează un poliţist corupt, dar nu şi prostituata care era cu el. Mai târziu, la bar, Blanchard este ucis de către Keegan care încearcă să-l omoare şi pe Bobo, dar nu reuşeşte. Detectivul Taylor Kwon ajunge în New Orleans pentru a investiga moartea lui Greely şi se întâlneşte cu locotenentul Lebreton, care-l informează că Lola, prostituata lăsată în viaţă de Bobo, confirmă faptul că poliţistul a fost asasinat.

Kwon se duce la morgă şi după ce-i vede cadavrul lui Blanchard şi află cine este, automat se duce cu gândul că el şi Bobo l-au ucis pe poliţistul Greely. Între timp, Keegan se întâlneşte cu şeful său, Robert Morel, şi cu avocatul acestuia, Marcus Baptiste. Baptiste dezvăluie faptul că Greely a încercat să-l şantajeze pe Morel şi i-a oferit unui mafiot local mai multe informaţii cheie.

Kwon îl întâlneşte pe Bobo la un bar şi îi spune că ştie de crima pe care a comis-o el şi Blanchard. Bobo pleacă, iar când Kwon încearcă să-l urmărească este atacat de poliţiştii corupţi „angajaţi” de Morel pentru a-l împiedica să continue investigaţia asupra uciderii lui Greely. Bobo îl salvează pe Kwon şi din acel moment ei devin parteneri şi pornesc într-o aventură de curăţire a oraşului şi al departamentului de poliţie.

Trailer Bullet to the head (2012).


Bullet to the head (2012) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Bullet to the head (2012) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


Bullet to the head (2012) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.

Categorie: Filme de actiune | Vazut de : 4234 persoane
Tag-uri: in romana, bullet to the head online hd, bullet to the head, bullet to the head 2012, HD, Subtitrat, Online
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: