Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Crank: High voltage (2009)

În data de 7 noiembrie 2005, Chev Chelios (Jason Statham) aterizează în mijlocul unei intersecţii, după ce a căzut dintr-un elicopter, şi este luat de pe stradă de un grup de medici chinezi. Chelios se trezeşte apoi într-un spital improvizat şi vede cum doctorii îi scot inima din piept, în timp ce Johnny Vang (Art Hsu) priveşte. Doctorii pun inima lui Chelios într-o cutie frigorifică şi îi pun în piept o inimă artificială din plastic. Când se trezeşte peste trei luni şi fuge de acolo, el observă un acumulator galben ataşat de el şi porneşte în căutarea propriei sale inimi. După un schimb de focuri şi interogarea unui ucigaş, el află locaţia lui Johnny Vang: Cypress Social Club.

Chelios îl sună pe doctorul Miles (Dwight Yoakam) care-l informează că i-a fost instalată o inimă artificială AbioCor. Acesta îi mai spune că, odată ce acumulatorul este epuizat, bateria internă va intra în funcţiune şi, din acel moment, va mai avea doar o oră până ce se va opri definitiv. În timp ce conducea maşina, Chelios face un accident şi acumulatorul său este distrus. După ce primeşte indicaţii de la un şofer, Chelios îi cere să folosească acele cabluri de pornire pe el. Ajuns la club, Chelios îl pierde pe Vang, dar se împrieteneşte cu o prostituată pe nume Ria (Bai Ling), care crede că a salvat-o şi care îi oferă informaţii despre ascunzătoarea lui Vang, un club de striptease.

Acolo, el se găseşte implicat într-un schimb de focuri cu o gaşcă de mafioţi mexicani, condusă de un anume Chico. Chelios află apoi de la un mafiot muribund că naşul lor, cunoscut sub porecla de „El Hurón” (Dihorul), doreşte să-l ucidă, dar nu-i spune şi motivul pentru care vrea asta. După ce primeşte noi indicaţii de la o altă striperiţă în legătură cu Johnny Vang, Chelios se întâlneşte cu Venus (Efren Ramirez), care-i dezvăluie că este fratele lui Kaylo.


Crank: High voltage (2009) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Crank: High voltage (2009) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


Crank: High voltage (2009)online subtitrat in Limba Romana. Server 3.

Categorie: Filme de actiune | Vazut de : 422 persoane
Tag-uri: Amy Smart, filme crima, filme actiune, Mark Neveldine, filme thriller, Brian Taylor, filme 2009, Clifton Collins Jr., Jason Statham
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: