Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Crouching tiger, hidden dragon: Sword of destiny (2016)

După mulţi ani de singurătate, războinica Yu Shu Lien reiese la suprafaţă şi călătoreşte spre Peking acolo unde se află legendara sabie a lui Li Mu Bai, cunoscută drept Destinul Verde. În pădure, trăsura lui Shu Lien este atacată de câţiva războinici din clanul West Lotus. Pe măsură ce se luptă cu ei, un călăreţ mascat vine în ajutorul ei şi, împreună, cei doi îi înving pe atacatori, iar identitatea unuia dintre ei este dezvăluită ca fiind un tânăr pe nume Wei Fang.

La turnul din West Lotus al războinicului Hades Dai soseşte o tânără femeie pentru a-i cere să îşi unească forţele. Pe măsură ce Dai se apropie, ea încearcă să îl ucidă, însă acesta o alungă cu uşurinţă. Pe când Wei Fang se îndreaptă spre pădure, el este abordat de o vrăjitoare oarbă care îi cere să o ducă la Dai. Ea îi spune lui Dai că măreaţa lui sabie este întrecută de Destinul Verde şi prevesteşte că dacă va fi să conducă Lumea Marţială va avea nevoie neapărat de acea sabie.

Lui Dai nu prea îi vine să dea buzna în casa fratelui împăratului, însă vrăjitoarea îi spune să îl trimită pe Wei Fang deoarece băiatul şi sabia sunt legaţi de soartă. Shu Lien soseşte în Peking şi este dusă la Sir Te, un bărbat care-i este ca un tată şi care a murit recent. Băiatul lui Te o întâmpină şi îi spune că sabia este păstrată în casă. În acea noapte, Wei Fang încearcă să fure sabia, dar este descoperit de Snow Vase care, în timpul luptei, observă un semn din naştere pe pieptul intrusului care îi distrage atenţia şi îi permite acestuia să scape.

Crouching tiger, hidden dragon: Sword of destiny (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.

Categorie: Filme de actiune | Vazut de : 1112 persoane
Tag-uri: Sword of destiny (2016) subtitrat, Michelle Yeoh, Harry Shum Jr., Donnie Yen, Sword of destiny (2016) online
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: