Dredd (2012)

America pe care o ştim acum a devenit o ţară pustie plină de deşeuri radioactive. Pe coasta de est, de la Boston la Washington DC, se află Mega City One – o vastă metropolă violentă, unde criminalii sunt conducătorii străzilor cuprinse de haos. Singura forţă care se luptă să păstreze o oarecare ordine sunt poliţiştii denumiţi generic „Judecători” ce deţin puterea de a aresta, judeca şi pune în executare sentinţele.

Cunoscut şi temut în întregul oraş, Dredd este „Judecătorul Suprem” şi are ca sarcină să elimine din oraş o substanţă periculoasă. În timpul unei zi de rutină la locul de muncă, lui Dredd i se atribuie sarcina de a o evalua şi instrui pe Cassandra Anderson, un recrut cu nişte puternice abilităţi psihice, datorate unei mutaţii genetice. O crimă oribilă îi aduce într-un cartier unde Judecătorii nu prea au curajul să se aventureze – o mahala de 200 de etaje înălţime controlată de către o fostă prostituată, pe nume Ma-Ma, devenită între timp conducătoarea unul clan extrem de brutal.

Dredd (2012) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.

Categorie: Filme de actiune | Adăugat de: danezu (10-03-2013)
Vizualizări: 3679 | Tag-uri: lena headey, acţiune, karl urban, filme triller, olivia thirlby, Thriller, filme sf, science - fiction (sf), filme 2012 | Rating: 3.7/11
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *:


Powered by uCoz © 2017