Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Fantastic Four: Rise of the silver surfer (2007)

În vreme ce Reed Richards si Sue Storm se pregătesc de nuntă, un obiect argintiu intră în atmosfera pământului, radiind energie cosmică ce crează fluctuaţii moleculare masive şi crează cratere adânci în locaţii de pe tot globul. Guvernul american îl abordează pe Richards pentru a localiza şi identifica mişcările acestui obiect. În primă fază refuză să-i ajute, pentru a nu-i oferi iarăşi motive de nemulţumire viitoarei sale soţii, care-l acuză că o neglijează. Totuşi, construieşte pe furiş un radar pentru a localiza obiectul, aşa cum i-a cerut armata.

În timpul nunţii, sistemul lui Reed detectează fenomenul neidentificat apropiindu-se de oraş, ceea ce face ca întreg oraşul să sufere o pană de curent, creînd haos şi pagube semnificative, pe care Cei 4 Fantastici încearcă să le minimizeze. Johnny Storm urmăreşte obiectul străin şi descoperă că este un umanoid argintiu ce zboară cu ajutorul unei plăci asemănătoare celei de surf. „Surferul Argintiu” îl atrage pe Johnny sus în atmosferă şi apoi îi dă drumul să pice necontrolat spre pământ. În timp ce cădea, observă că abilităţile sale sunt afectate serios şi deabia reuşeşte să evite în ultimul moment coliziunea cu solul.

Mai târziu, Johnny şi Sue fac schimb de puteri atunci când se ating, iar Reed îl investighează pe Johnny pentru a descoperi cum este posibil una ca asta. Cercetările sale scot la iveală faptul că expunerea la Surferul Argintiu a făcut ca structura moleculară a lui Johnny a avut de suferit şi acum poate face schimb de puteri cu oricine doar printr-o simplă atingere. Urmărind fluxul de energie cosmică, Reed descoperă că toate planetele pe care le-a vizitat Surferul în trecut au fost apoi distruse.

Fantastic Four: Rise of the silver surfer (2007) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.

Categorie: Filme de actiune | Vazut de : 473 persoane
Tag-uri: Chris Evans, Jessica Alba, Cei patru fantastici 2007 online, Michael Chiklis, Ioan Gruffudd, Fantastic Four subtitrat
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: