Free fire (2016)

Amplasat în coloratul și plinul de viață Boston al anului 1978, „Free Fire” o urmărește pe Justine, o femeie de afaceri americană misterioasă, care împreună cu asociatul ei Ord, aranjează o afacere cu arme pe piața neagră, într-un depozit pustiu, între cumpărătorul de arme Chris și vicleanul dealer de arme din Africa de Sud,Vernon. În ciuda tensiunilor aprinse dintre cele două grupuri și a faptului că Vernon a furnizat greșit armele pe care Chris le-a cerut, grupul lui Chris reușește să asigure armele într-o dubă.

Ceea ce începe ca un politicos și incomod schimb, curând lucrurile o iau razna, iar pe măsură ce tensiunea degenerează și focurile de armă sunt deschise, fiecare începe o luptă de supraviețuire pe cont propriu. Totul se transformă într-un schimb de focuri și un joc de supraviețuire aspru, unde trădarea stinge vieți mai mult ca oricând. În final, Justine îl împușcă pe Ord în cap, și îl rănește grav pe Chris, care regretă că nu a cunoscut-o mai bine, și care în cele din urmă cedează datorită rănilor sale profunde.

Free fire (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Free fire (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme de actiune | Adăugat de: efilme (27-05-2017)
Vizualizări: 448 | Tag-uri: filme 2016, Armie Hammer, filme actiune, Sharlto Copley, filme comedie, Brie Larson, Free fire (2016) online subtitrat, filme online 2016 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *:


Powered by uCoz © 2017