Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

From Paris with love (2010)

Asistentul personal al Ambasadorului SUA în Franța, James Reece (Jonathan Rhys Meyers), duce o viață de invidiat la Paris. Cu o superbă franțuzoaica pe post de iubită, adevarata lui pasiune ramane jobul său de începător din cadrul CIA-ului. Tot ce iși doreste acum James este să ajungă un agent în toată regula și să aibă parte de cât mai multă acțiune și adrenalină. Așa că în momentul în care i se oferă posibilitatea de a avansa în cadrul CIA-ului, nu-i vine să creadă ce noroc a dat peste el. Totul până în momentul în care îl cunoaște pe noul său partener, agentul special Charlie Wax (John Travolta).

Un obsedat de arme, mereu pus pe glume proaste, care abia asteaptă să-i scape degetul pe trăgaci, Wax a fost trimis la Paris pentru a opri un atac terorist. Alături de noul său partener, James este atât de norocos încât are ocazia să vadă o față obscură și complet ilegală a Parisului, printr-o ploaie de gloanțe și explozii în lanț. De-a dreptul marcat de aceste experiente, James visează deja la clipa în care va putea lucra din nou în spatele biroului, numai că ceea ce nu știe încă este că nu există cale de întoarcere, odată ce s-a expus pericolului.

From Paris with love (2010) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


From Paris with love (2010) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme de actiune | Vazut de : 779 persoane
Tag-uri: filme 2010, Jonathan Rhys Meyers, Luc Besson, filme actiune, filme thriller, Kasia Smutniak, filme frantuzesti, Pierre, john travolta, filme europene
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: