Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

G.I. Joe: Retaliation (2013)

Echipa G.I. Joe este acuzată că ar fi furat focoase nucleare din Pakistan de către Zartan, care a preluat înfăţişarea preşedintelui Statelor Unite. Aproape întreaga echipă este eliminată într-un atac militar , iar Duke este una dintre victime. Roadblock, Flint şi Lady Jaye rămân ultimii supravieţuitori. Între timp, Storm Shadow şi fostul membru al echipei Joe, Firefly, îl scot pe comandantul grupului Cobra dintr-un penitenciar din Germania. În timpul evadării, Storm Shadow este rănit şi se retrage într-un templu din Himalaya pentru a se recupera. După ce află că este în viaţă, liderul clanului Arashikage îl trimite pe Snake Eyes şi ucenicul său Jinx (verişoara lui Storm Shadow) pentru a-l captura şi a-l trage la răspundere pentru uciderea unchiului său Hard Master.

Roadblock, Flint şi Lady Jaye se întorc în Statele Unite unde pun pe picioare o nouă bază de operaţiuni într-o sală de sport dezafectată. După ce Zartan anunţă că unitatea Cobra va lua locul celor de la Joe drept principala unitate de protecţie a Americii, Lady Jaye îşi dă seama că cineva îl personifică pe preşedintele SUA, iar Roadblock îi duce la generalul Joseph Colton, care le oferă arme şi îi ajută să se infiltreze la un eveniment pentru de strângere de fonduri la care va participa preşedintele. Acolo, Lady Jaye reuşeşte să fure o mostră de ADN care le confirmă faptul ca preşedintele este, de fapt, Zartan. Acum că au certitudinea faptului că Zartan se dă drept preşedintele Americii, ce a mai rămas din G.I. Joe trebuie să se descurce cu resursele limitate pentru a lupta împotriva grupului Cobra şi de a nu-i lăsa să acapareze în totalitate America şi, mai apoi, lumea întreagă, chiar dacă asta înseamnă să-şi rişte, înc-odată, vieţile.

G.I. Joe: Retaliation (2013) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


G.I. Joe: Retaliation (2013) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme de actiune | Vazut de : 6357 persoane
Tag-uri: g.i. joe: represalii 2013, film online g.i. joe: retaliation 2, filme online, g.i. joe: represalii online subtitr, film online g.i. joe: represalii
Total comentarii : 2
2  
Pentru început efectele 3D au fost interesante, reușite, si NU au fost doar sa compenseze pentru povestea prezentată. Sincer nu am avut asteptari prea mari de la film pentru ca am vazut trailerul prima data pe 3lãr si tipul si-a cam bagat p**a in el mai ales dupa scenele cu insectele-bomba.
Bătrânelul Willis a apărut perfect in film chiar daca a fost în rol secundar. A adus un plus de umor si a facut filmul sa para mai interesant.

1  
Bun filmul. Nota 9.

Nume *:
Email *:
Cod *: